ÉVSZAKOK, RÁD HANGOLVA! Hűtés & Fűtés & Klimatizálás, ahogy szeretnéd!

Hétf.-Szomb.: 07:00 - 17:00

24h Szolgálat meglévő ügyfeleinknek

Keress bátran 06/30 9 555 360

Kalocsa Duna utca 23

Hűtőkamra telepítés

Hűtőkamra telepítés

Ha megfelelő hőmérsékleten szeretné tárolni termékeit esetleg élelmiszereit, esetleg mélyhűteni, vagy sokkolni szeretné, akkor a hűtőkamra építés a legjobb választás.

Hűtőkamra kivitelezése

A hűtőkamrák általánosan egyedi igényekhez vannak kialakítva. Persze sok esetben van hasonlóság, de elsősorban partnereink aktuális igényeihez alakítjuk.

Az általunk tervezett és kivitelezett hűtőkamrák a HACCP és ISO minőségbiztosítási követelmények szerint készülnek.

Hűtőkamrákat a legjobb minőségű, legmagasabb hőszigetelési képességgel rendelkező PUR/PIR hab szendvicspanelből készítjük. Ez a jelenlegi legjobb alapanyag a hűtőkamrák készítéséhez.
A hűtőkamrák tervezésekor összegyűjtjük a vásárlónk igényeit, ez alapján döntünk a gépészet méretéről, kialakításáról. Mindig az igényhez megfelelő ideális teljesítményű berendezést szereljük fel. Az általunk beszerelt termékek több helyen bizonyítottak már, csakis megbízható márkákkal dolgozunk.

Hűtőkamráink a magas szintű biztonsági követelményeknek is megfelelnek, az általunk kivitelezett egységekben pánik gomb működik, és az általunk használatos hűtőtéri zárszerkezetekkel a hűtőkamra ajtaja belülről is nyitható.

A hűtőkamrák hőterheléséről előzetes kalkulációt végzünk.

feltöltés alatt…

feltöltés alatt…

A gyorsfagyasztó helyiség (más néven sokkfagyasztó) egyfajta hideg szoba, alacsonyabb -35 ° C és  -40 ° C tárolási hőmérséklet között, vastagabb ajtókkal, PUR/PIR panelekkel és a szokásosnál erősebb kondenzációs egységekkel van felszerelve.

A gyorsfagyasztó helyiség célja hogy a benne lévő fagyasztandó anyag minél gyorsabban elérje a fagyást ezzel is megóvva az állagát. Széles körben használják a fagyasztott élelmiszeriparban olyan dolgokra, mint különböző húsok, vörös hús, baromfi, tenger gyümölcsei, hal, zöldségek, és pédául fagylalt.

A sokkoló fagyasztásos hűtés folyamata, amíg a termék maghője a -18 ° C hőmérsékletet eléri. Ezt a gyorsfagyasztási eljárást a -35 ° C / -40 ° C-os helyiségekben hajtják végre. Amikor a termék maghője eléri a -18 ° C-ot, a termékeket fagyasztott tárolóhelyiségekbe viszik át. -35 ° C / -40 ° C gyorsfagyasztó helyiséget nem tárolásra használnak, általánosan csak a sokkolás idejéig marad benne termék.

Fontos szempont ezeknél a helyiségeknél, hogy megfelelő hűtőberendezést válasszon. A megfelelő hűtőegységek kiválasztása érdekében figyelembe kell venni a termék típusát, mennyiségét, belépési hőmérsékletét, a helyiség méreteit és a megcélzott sokkoló-fagyasztási időt. A termékek hosszú élettartamának fenntartása érdekében fontos, hogy rövid ideig tartson a sokkoló-fagyasztási idő.

cold-storage-for-fruit-Vegetables
cold-storage-for-fish
1251582105438874